Мебели за спалня

Даниста - мебелен център. Мебели Бургас ☎088 5274441☎  ✓ Спални ✓ Тапицирани легла  ✓ Еднолицеви матраци  ✓  Двулицеви матраци  ✓ Гардероби  ✓ Спални по размер

Мебели Бургас ✓ 

Подредба:


Модулно BoxSpring Легло


Боскспринг, или още познати като "скандинавски стил" легла, са известни със своето удобство и функционалност. Комбинацията от матрак върху основа правят леглата изключително удобни и предпочитани. Матракът не потъва, изцяло достъпен и удобен за смяна на спално бельо, обръщане и въртене. Височината на леглото го прави удобно за ползване и придава чувство за сигурност. Този модел е с два повдигащи механизъма с газови амортисьори, голямо място за съхранение и два еднолицеви матрака. Бокспринг леглата, произвеждани от мебели Камбо са с възможност за избор на табла/основа/матрак/крачета/дамаска, позволявайки ви да конструирате точно леглото от което се нуждаете.


Матрак Magniflex Paradiso by PIERRE CARDIN


Ортопедичен матрак с мемори пяна и текстил Pierre Cardin


879
Гардероб Елеганс AP180 бял гланц с огледало


Гардероб Елеганс AP180 с огледало е стилен и практичен избор за всяка спалня. Той разполага с две плъзгащи врати, два лоста за закачалки, две вътрешни чекмеджета и общо 3 рафта. Гардероб Елеганс AP180 бял се предлага и в цветова комбинация от дъб нордик и бежово гланц.


1203