Легла

Мечтаете за легло в което да не се удряте постояно, която при всеки допир да ви гали с мекотата си. Тогава првилният избор за вас е изцяло тапицирано легло. Те предлагат една по-изискана визия в спалнята ви и уют от който имате нужда когато прекрачите прага на дома си. 

Подредба:


Best Seller
Модулно BoxSpring Легло


Боскспринг, или още познати като "скандинавски стил" легла, са известни със своето удобство и функционалност. Комбинацията от матрак върху основа правят леглата изключително удобни и предпочитани. Матракът не потъва, изцяло достъпен и удобен за смяна на спално бельо, обръщане и въртене. Височината на леглото го прави удобно за ползване и придава чувство за сигурност. Този модел е с два повдигащи механизъма с газови амортисьори, голямо място за съхранение и два еднолицеви матрака. Бокспринг леглата, произвеждани от мебели Камбо са с възможност за избор на табла/основа/матрак/крачета/дамаска, позволявайки ви да конструирате точно леглото от което се нуждаете.


Best Seller
Тапицирано легло Ергодизайн Бианка


Събуждаш се с усмивка на лицето, преживял нещо забележително в съня си. La dolce vita! Бианка е изпълнено условие за една истински пълноценна почивка. Мирисът на дърво, приятната и ненатрапчива цветова комбинация, удобството с което те обгръща мекотата на тапицираната табла – те просто те приканват да се настаниш… и да се наспиш! Смесицата от модерни и класически детайли внасят в дома неповторимо усещане за многообразие и уют.


1174 лв.
Best Seller
Легло Ергодизайн S01


Цената е за легло за матрак 160/200 см.


1258 лв.
Best Seller
Тапицирано легло с матрак Лион


Тапицирано легло Лион е идеално решение, ако търсите красиво изработено, спестяващо пространство легло на атрактивна цена. Състои се от тапицирана ракла, еднолицев матрак, който се повдига с помощта на газов амортисьорен механизъм и тапицирана табла с възглавница „ПУХ”. В цената е включен матрак еднолицев СТАНДАРТ. Основа – масив, МДФ, ПДЧ Механизъм – повдигащ с газови амортисьори Табла - ПДЧ, тапицирана с дамаска по каталог, възглавница „ПУХ” със силиконова вата и пенополиуритан Матрак – еднолицев "СТАНДАРТ" Допълнителни особености: Допълнителни особености: Тапицирано легло Лион се изработва в няколко стандартни размера - 100/200, 120/200, 140/200, 160/200, 180/200. При размер 180/200 матрака може да се изработи цял със същият размер или два по 90/200. Има възможност за изработка и на нестандартни размери по желание на клиент.


1289 лв.1095 лв.
Best Seller
Тапицирано легло "Жасмин"


На качеството на тапицирано легло Жасмин можете да се доверите със затворени очи, нощ след нощ. Красивия дизайн и елегантните линии ще създадът необходимия уют на всяка спалня и ще и предадът модерно звучене. Състои се от тапицирана табла, разглобяема ракла, позволяваща да се съхранява багаж. Комбинира се с матрак по избор /не е включен в цената/. Тапицирано с кожа.


1429 лв.1215 лв.
Best Seller
Тапицирано легло "Зара"


Ако търсите нещо ново, модерно и различно? Ако сте любител на лукса и разкоша, то тогава тапицирано легло Зара е вашият правилен избор. Със своята модерна табла с декоративни детайли това легло ще внесе индивидуалност във Вашия интериор. Има разглобяема ракла за багаж със сваляща се тапицерия, позволяваща пространството под матрака да се използа рационално. Комбинира се с матрак по избор, който не е включен в цената.


1504 лв.1278 лв.