Холови ъгли

При нас може да откриете единствено мека мебел от български произход. Диваните се изработват с възможност на избор на дамаски и кожи. Част от моделите се предлагат в различна комбинация от модули, които клиентите може да подберат спрямо пространството си.

Подредба:


Best Seller
Холов ъгъл Мини Дъблин


Холен ъгъл Дъблин, конструиран в мини вариант за да бъде подходящ за малки и средни жилищни пространства. С елегантната си и изчистена визия той ще се впише идеално в интериора на дома ви.


1854 лв.1576 лв.
Best Seller
Холов ъгъл Порто


Холен ъгъл Порто притежава изчистен силует и дизайн има функция за спане и две ракли за багаж, което го прави практичен и удобен. Облегалните възглавници и лежанката допълват функционалността на тази мека мебел


1952 лв.1659 лв.
Best Seller
Холов ъгъл Дъблин


Седална част - пружинен пакет тип „Бонел”, пенополиуретан с висока плътност


2011 лв.1709 лв.
Best Seller
Холов ъгъл "Фиджи"


Фиджи - щедър и невероятно удобен ъгъл. Той е идеално убежище за пълна релаксация. Тясната основа и големите седалки дават на този модел чиста линия, а допълнителните възглавници на гърба го правят още по-комфортен, като в същото време остава верен на модерния и минималистичен стил.


2040 лв.1734 лв.
Best Seller
Холов ъгъл "Соренто"


Ъглов диван „Соренто“ е със съвременен дизайн, който идеално се вписва в модерна и функционална среда. Седалките са изработени със „Pocket” пружини и това го прави подходящ за всеки, който обича повече комфорт. Има функция сън – падащ гръб и две ракли за багаж.


2262 лв.1923 лв.
Best Seller
Холов ъгъл Сенатор


Модел Сенатор е модерен и функционален разтегателен диван, подходящ за обзавеждане на дневна или хол. Разполага с удобна лежанка, под която има голяма ракла за съхранение. Изработен е със седална част от матраци с индивидуално пакетирани пружини ”pocket spring units” върху метални рамки с букови ламели, благодарение на което може да се използва за интензивна употреба за спане. Лежанката може да бъде с дясна или лява ориентация в зависимост от Вашия проект.


2648 лв.2251 лв.
Best Seller
Холов ъгъл "Антиб"


Холен ъгъл Антиб, излъчва елегантност и чувствителност. Удобната, широка повърхност на седалките предизвикват желание за сядане и са чудесна покана да се отпуснете и полежите. Високото качество на материалите, механизмът за разгъване и раклата за багаж под лежанката го правят подходящ за всеки дом.


2655 лв.2257 лв.
Best Seller
Холов ъгъл "Токио"


Ако искате по всяко време на годината да внесете малко слънце между своите четири стени, можете да разчитате на нашия модел ТОКИО. Подвижността и интересните форми позволяват различни позиции на сядане и лежане. Има вградени механизми на подлакътника за регулиране на височината и изтеглящ гръб, който увеличава с 25 см площта на седалката за функция сън. Можете да отпуснете глава на подлакътника или да повдигнете крака за да съберете сили за следващия ден, следващо пътуване, следващо приключение!


2884 лв.2451 лв.