Холови ъгли

При нас може да откриете единствено мека мебел от български произход. Диваните се изработват с възможност на избор на дамаски и кожи. Част от моделите се предлагат в различна комбинация от модули, които клиентите може да подберат спрямо пространството си.

Подредба:


Холов ъгъл "Орхидея"


Комфортна и стилна холова гарнитура с подлакътници. Моделът е с подвижни облегални възглавници със свалящи се калъфки, а седалката е изработена от високоеластична пяна. Има възможност за конфигурации по ваш избор след запитване !


3276 лв.
Холов ъгъл "Кентавър"


Модерен, функционален и луксозен. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


3319 лв.
Холов ъгъл "Вива"


Неповторима елегантност, невероятен комфорт, меки форми и съвременен дизайн. Това е ъгловият диван "ВИВА", отворете дома си за него и той ще Ви се отблагодари, правейки вечерите спокойни и удобни, когато релаксирате пред телевизора с чаша в ръка или на сладка приказка с най-близките Ви хора. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


3358 лв.
Холов ъгъл "Пиеро"


Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. За размери и информация за функция сън вижте в спецификации.


3376 лв.
Холов ъгъл "Вива разтегателен"


Неповторима елегантност, невероятен комфорт, меки форми и съвременен дизайн. Това е ъгловият диван "ВИВА", отворете дома си за него и той ще Ви се отблагодари, правейки вечерите спокойни и удобни, когато релаксирате пред телевизора с чаша в ръка или на сладка приказка с най-близките Ви хора. Възможност за избор на дамаски. За размери и информация за функция сън вижте в спецификации.


3472 лв.
Холов ъгъл "Шимао"


Модулен диван с подвижни облегалки и широки табуретки, които с лекота се трансформират в голямо легло. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. Дивана се предлага и в различни конфигурации с терминали, които може да конфигурирате по различен начин. Може да разгледате модулите в Спецификации.


3583 лв.
Холов ъгъл "Ралица XL"


Създаден през 1999г. Стар, но непреходен. Модел заемащ място в сърцата и домовете на хиляди семейства.


3609 лв.
Модули "Трансформър"


"ТРАНСФОРМЪР" - живей различно ! Това е модулна система, позволяваща да се внесе оригинален почерк във всеки дом. Чрез разместване на отделните модули могат да бъдат направени различни варианти на подредба. Модулната система е снабдена и с подходяща маса с колелца, която застава върху табуретката.


3723 лв.
Холов ъгъл "Принс"


Луксозен и стилен холов ъгъл със седални  и облегални  възглавници  изработени от високоеластична пяна


3814 лв.
Холов ъгъл "Ерголайн Релакс"


Диванът Ерголайн е ергономичен модел с реклайнери, които Ви позволяват да изберете и постигнете с лекота желаното удобство.


3922 лв.
Холов ъгъл Нани Премиер


МОДУЛЕН ДИВАН С ФУНКЦИЯ СЪН ПРЕМИЕР – НОВ, МОДЕРЕН И УДОБЕН! С класически механизъм за сън и еластични букови ламели на рамката. Комфортният НАНИ матрак с дебелина 10см., създава усещане за почивка и сън.


4117 лв.
Холов ъгъл "Вирджиния"


Многофункционален холов ъгъл


5230 лв.