Холови ъгли

При нас може да откриете единствено мека мебел от български произход. Диваните се изработват с възможност на избор на дамаски и кожи. Част от моделите се предлагат в различна комбинация от модули, които клиентите може да подберат спрямо пространството си.

Подредба:


Холов ъгъл "Домино"


Диваните са функционални модели за всеки дом, са отлично съчетание на качество и цена. Домино е компактен модел с функция сън и лежанка с ракла. Размер 245/184 см. Предлага се и в дамаски и кожи по избор.


1251 лв.
Холов ъгъл "Мини"


Ъгловият диван "МИНИ" - истинската красота се съдържа в малките неща". Това ъглово канапе е част от колекцията "МИНИ - КУПЪР" - МАЛКИ ВЪНШНИ РАЗМЕРИ - ГОЛЯМО ВЪТРЕШНО ПРОСТРАНСТВО. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


1344 лв.
Холов ъгъл "Поли"


Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. За размери и информация за функция сън вижте в спецификации.


1352 лв.
Холов ъгъл "Купър"


Ъгловият диван "КУПЪР" - истинската красота се съдържа в малките неща". Това канапе е част от колекцията "МИНИ - КУПЪР" - МАЛКИ ВЪНШНИ РАЗМЕРИ - ГОЛЯМО ВЪТРЕШНО ПРОСТРАНСТВО. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


1369 лв.
Холов ъгъл "Тасос"


Комфортен и стилен холов ъгъл с подлакътници от МДФ. Моделът е с облегални възглавници с пълнеж от силиконов пух. Освен модерната си визия холният ъгъл предлага и функция сън и ракла за багаж. Механизмът за сън се отваря посредством издърпване на подматрака. По този начин си осигурявате достатъчно просторно и удобно легло, което може да използвате, винаги когато ви е необходимо. Посочената цена е за диван двойка с механизъм, лежанка малка с ракла и дамаска от серийно производство. Има възможност за поръчка на различни конфигурции след запитване!


1371 лв.
Холов ъгъл Домино


Обичате ли да играете на домино? Ако е така, то сега имате възможност да се развихрите с новия ни ъглов диван "ДОМИНО". За подробни размери вижте в Спецификации. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


1399 лв.
Холов ъгъл "Елеганс"


Комфортен и стилен холов ъгъл с подвижни подлакътници. Моделът е универсален, може да бъде ляв или десен. Облегалните възглавници са със свалящи се калъфки и пълнеж от силиконов пух. Конструкция на седалка е изработена от пружини зиг-заг и високо еластична пяна. Освен с модерната си визия холният ъгъл предлага и функция сън и ракла за багаж. Механизмът за сън се отваря посредством издърпване на подматрака. По този начин си осигурявате достатъчно просторно и удобно легло, което може да използвате, винаги когато ви е необходимо. Посочената цена е за дамаски серийно производство(различни от снимката). Има възможност за различни конфигурации, възможност за изпълнение на П образен.


1403 лв.
Холов ъгъл "Дифендър"


Удобен модел с функция сън и универсална лежанка ляво/дясно с ракла.


1428 лв.