Холови ъгли

При нас може да откриете единствено мека мебел от български произход. Диваните се изработват с възможност на избор на дамаски и кожи. Част от моделите се предлагат в различна комбинация от модули, които клиентите може да подберат спрямо пространството си.

Подредба:


Холов ъгъл "Тропикана"


Ъглов диван "ТРОПИКАНА" - комфортен диван, ама за хранене - за трапезна маса, ама мек. В това ъглово канапе "ТРОПИКАНА" с оглед на факта, че доста от домовете нямат място и за мека мебел и за кът за хранене сме съчетали удобствата и на двете необходимости в една мебел. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


1431 лв.
Холов ъгъл "Рубик Т"


Елегантен ъглов диван с подвижна лежанка. Лесно и удобно сменяте ляво и дясно разположение. Металните крака ефектно допълват модерната визия.


1438 лв.
Холов ъгъл "Равена"


Креативен, елегантен и функционален, холен ъгъл Равена е предназначен за малки жилищни пространства. Има функция сън и ракла за багаж с амортисьорен механизъм. Седалките са изработени матраци с пенополиуретан с висока плътност и  HR пяна с висока еластичност, което му придава допълнителен комфорт.


1443 лв.
Холов ъгъл "Дискавъри"


Удобен модел с функция сън и универсална лежанка ляво/дясно с ракла.


1452 лв.
Холов ъгъл "Вендид G


Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. За размери и информация за функция сън вижте в спецификации.


1465 лв.
Холов ъгъл "Тузар"


Обран, елегантен дизайн, функционалност и удобство - всичко това съчетано в една мебел - ъглов диван "ТУЗАР". Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


1527 лв.
Холов ъгъл Шоко


Изключително удобен ъглов диван с функция сън. Чиста леглова площ с размери 140*207 см. Изработен с капитонирана мека дамаска с "аква стоп" обработка за лесно почистване.


1612 лв.
Ново!
Холов ъгъл Пантограф


Tова е мебел за най-представителната част от вашия дом – гостната. Модерна, функционална и луксозна. Диван „Пантограф" е част от новата ни колекция мека мебел с високо пространство под дивана и малки външни размери. Когато се върнете в дома и искате да се отърсите от напрежението и умората на деня, то най- лесно е да се излегнете на ъгловия диван "Пантограф" и да оставите роботът-прахосмукачка да свърши домашните си задължения, почиствайки дори и под него!


1619 лв.
Холов ъгъл Ергодизайн Авокадо


Имате нужда от диван, който бързо да се трансформира в удобно легло? Диван Авокадо е вашето решение. С функция сън (падащ гръб), ракла и зиг-заг пружини. Издърпвайки седалката, облегалката пада и диванът се превръща в легло. С компактни размери, което го прави подходящ както за малки, така и за средни помещения


1649 лв.
Ново!
Холов ъгъл Родстар


    Това е мебел за най-представителната част от вашия дом – гостната. Модерна, функционална и луксозна. Диван „Родстар" е част от новата ни колекция мека мебел с високо пространство под дивана и малки външни размери. Когато се върнете в дома и искате да се отърсите от напрежението и умората на деня, то най - лесно е да се излегнете на ъгловия диван "Родстар" и да оставите роботът - прахосмукачка да свърши домашните си задължения, почиствайки дори и под него!


1670 лв.
Холов ъгъл "Белучи"


Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. За размери и информация за функция сън вижте в спецификации.


1684 лв.