Холови ъгли

При нас може да откриете единствено мека мебел от български произход. Диваните се изработват с възможност на избор на дамаски и кожи. Част от моделите се предлагат в различна комбинация от модули, които клиентите може да подберат спрямо пространството си.

Подредба:


Холов ъгъл "Айфел"


Диваните са функционални модели за всеки дом, са отлично съчетание на качество и цена. Айфел е удобен модел с функция сън, табуретка с ракла. Размер 266/164/84 см. Предлага се в различни дамаски и кожи.


1710 лв.
Холов ъгъл "Ремикс"


Комфортен ъглов диван с функция сън и табуретка ракла. Подглавниците са с многостепенно повдигане.


1743 лв.
Холов ъгъл Версо


Версо е ъглов диван с функция сън и ракла под лежанката. Удобен и функционален модел с многостепенни подглавници в облегалката за максимален комфорт. Повдигнат на метални крачета за повече елегантност и лесно почистване на пространството под седалната част.


1748 лв.
Холов ъгъл "Мелани"


Насладете се на комфорта на Холов ъгъл Мелани. Невероятно качество и мекота на достъпна цена. Дивана разполага със сваляеми калъви на облегалните възглавници. Декоративен двоен тигел и капитонаж на седалката, която му придава изящен вид.


1780 лв.
Холов ъгъл "Тасос XL"


Комфортен и стилен холов ъгъл с подлакътници от МДФ. Моделът е с облегални възглавници с пълнеж от силиконов пух.


1790 лв.
Холов ъгъл "Соул"


Мек и комфортен ъглов диван с функция сън. Компактните му размери позволяват лесно вписване в дневната зона на дома.


1814 лв.
Холов ъгъл "Елеганс XXL"


Комфортен и стилен холов ъгъл с подвижни подлакътници. Моделът е универсален, може да бъде ляв или десен. Облегалните възглавници са със свалящи се калъфки и пълнеж от силиконов пух. Конструкция на седалка е изработена от пружини зиг-заг и високо еластична пяна. Освен с модерната си визия холният ъгъл предлага и функция сън и ракла за багаж. Механизмът за сън се отваря посредством издърпване на подматрака. По този начин си осигурявате достатъчно просторно и удобно легло, което може да използвате, винаги когато ви е необходимо. Посочената цена е за дамаски серийно производство(различни от снимката). Има възможност за различни конфигурации, възможност за изпълнение на П образен.


1820 лв.
Холов ъгъл "Титан"


Има ли удобно място за всички във Вашата дневна? Предлагаме Ви ъгловия диван Титан - достатъчно широк, за да може всеки от семейството да се разположи комфортно пред телевизора. Меки облегални възгланици с пълнеж от силиконизиран пух и седална част със зиг-заг пружини. Основата е леко повдигната от металните крачета и позволява лесно почистване под дивана. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. Дивана се предлага и в различни конфигурации с терминали, които може да конфигурирате по различен начин. Може да разгледате модулите в Спецификации.


1876 лв.
Холов ъгъл "Лимбо G"


Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. За размери и информация за функция сън вижте в спецификации.


1881 лв.
Холов ъгъл "Нова Алиса"


Обран, елегантен дизайн, функционалност и удобство - всичко това съчетано в една мебел .Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


1920 лв.