Холови ъгли

При нас може да откриете единствено мека мебел от български произход. Диваните се изработват с възможност на избор на дамаски и кожи. Част от моделите се предлагат в различна комбинация от модули, които клиентите може да подберат спрямо пространството си.

Подредба:


Холов ъгъл Нани Гала Стандарт


Да се отпуснеш и да потънеш в комфорт! Да полегнеш и да спиш като на най–подходящия за теб матрак! Ползотворно да прекарваш времето, отделено за малките любими ежедневни удоволствия.


2199 лв.
Холов ъгъл "Гранд 2"


Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. За размери и информация за функция сън вижте в спецификации.


2210 лв.
Холов ъгъл Далас Покет Спрингс


Седална част - матраци с пружинен пакет тип "Покет Спрингс ", пенополиуретанова пяна с висока плътност


2219 лв.
Промо!
Холов ъгъл Нани Гала Лукс


Да се отпуснеш и да потънеш в комфорт! Да полегнеш и да спиш като на най–подходящия за теб матрак! Ползотворно да прекарваш времето, отделено за малките любими ежедневни удоволствия.


2249 лв.
Холов ъгъл Амели


Модулен ъглов комплект с табуретка с ракла, удобен подматрак и степенни подглавници за повече комфорт. Удобен и дълбок диван, с място за всеки от семейството.


2250 лв.
Холов ъгъл Арамис


Ъгловото канапе "АРАМИС" - една желана и търсена от хората промяна в дома - Топ мебел. За подробни размери вижте в Спецификации.


2264 лв.
Холов ъгъл Ергодизайн "Рокер"


Холен ъгъл Рокер е с атрактивен силует и дизайн


2338 лв.
Холов ъгъл "Ница"


Вдъхновение от романтичния Прованс разтегателният диван Ница е елегантно допълнение към интериори изпълнени в този непреходен стил. Моделът се изработва в две версии – диван 3 места и ъглов комплект с лежанка. Калъфите на всички възглавници и на корпуса са сменяеми, което дава възможност за лесно почистване на цялата тапицерия. Вграждането на механизъм за сън с двойно сгъване Седафлекс е по избор.


2354 лв.
Холов ъгъл "Стил"


Ъглов диван "СТИЛ" съчетава в себе си изчистен дизайн с класически привкус.


2361 лв.
Холов ъгъл Ергодизайн ChillOut


С мека мебел Chill Out ще преоткриете значението на думата „комфорт”.


2371 лв.
Холов ъгъл Сънрайз


I. Конструкция: 1) Корпус - слоеста дървесина, масив, зиг-заг пружини на седална част 2) Меки части: А: Облегални възглавници - полиуретанова пяна, полиестерна вата Б: Седални възглавници - полиуретанова пяна, полиестерна вата 3) Мебелни крака - метални II. Допълнителни особености: 1) Електрически реклайнер със скрит бутон между седалната възглавница и подлакътника 2) Подходящи тапицерии - едноцветни, ест. и изк. кожа, дамаски Тедива - Краун, Валентина.


2389 лв.
Холов ъгъл "Милена"


Диванът Милена е с вградени механизми, които дават възможност за коригиране на височината на облегалката, а от там и на дълбочината на седалната част. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. Дивана се предлага и в различни конфигурации с терминали, които може да конфигурирате по различен начин. Може да разгледате модулите в Спецификации.


2426 лв.