Холови ъгли

При нас може да откриете единствено мека мебел от български произход. Диваните се изработват с възможност на избор на дамаски и кожи. Част от моделите се предлагат в различна комбинация от модули, които клиентите може да подберат спрямо пространството си.

Подредба:


Холов ъгъл "Галеро"


Обран, елегантен дизайн с елементи на закачка, функционалност и удобство-всичко това съчетано в една мебел - ъглово канапе "ГАЛЕРО". Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


2431 лв.
Холов ъгъл "Флорида"


Луксозен и стилен холов ъгъл изработен с подвижни облегални възглавници със свалящи се калъфки и пълнеж от силиконов пух. Конструкция на седалката е изработена с пружинен пакет тип "Pocket". Освен модерната си визия холният ъгъл предлага функция сън и ракла за багаж. Механизмът за сън се отваря посредством падащ гръб. Посочената цена е за дамаска от 2-ра група.


2440 лв.
Холов ъгъл "Мадейра"


Ъглов диван "МАДЕЙРА", диван с главно "Д" Когато формата и функционалността вървят ръка за ръка се получава това модерно ъглово канапе "МАДЕЙРА". Лесно се превръща в удобно легло чрез повдигане на изцяло металния механизъм тип "подматрак", а лежанката е оформена като ракла. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


2456 лв.
Холов ъгъл Ергодизайн Флекс


Ъглов диван с лежанка и спалня с две нощни поставки съчетани в една мултифункционална мека мебел. Иновативният дизайн на модел “Флекс” позволява диванът лесно да бъде трансформиран в удобна спалня с площ за спане 190 х 175 см. подходяща както за временна, така и за ежедневна употреба.


2458 лв.
Модули Леонардо


Ъглови дивани "ЛЕОНАРДО" - пет модула - един дизайн !!! Ъгловите канапета "ЛЕОНАРДО" се изработват в 5 различни конфигурации, позволяващи да намерите най-подходящото за Вас, а освен това и размера може да се променя - разбира се в допустими граници. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


2474 лв.
Холов ъгъл "Бел Ами"


Бел Ами e диванът, който перфектно Ви подхожда със своята функционалност. Вградените в облагалката и подлакътника механизми Ви гарантират лесен избор на най-удобната позиция за релакс. Металните стъпки и декоративният шев му придават елегатност и модерно излъчване. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. Дивана се предлага и в различни конфигурации с терминали, които може да конфигурирате по различен начин. Може да разгледате модулите в Спецификации.


2502 лв.
Холов ъгъл Ергодизайн Дует


Чувствително твой! DUET, ти си дизайнерът! Мека мебел в хармонична цветова комбинация, предлагащ собствена индивидуалност за всеки член от семейството. Подреди по свой вкус, седни където пожелаеш – DUET е история за любов, въпреки различията в характерите. Моделът е удобно допълнен с механизъм за сън и функционални ракли, които ще поместят всички ваши завивки, спално бельо или други вещи.


2572 лв.
Промо!
Холов ъгъл "Антиб"


Холен ъгъл Антиб, излъчва елегантност и чувствителност. Удобната, широка повърхност на седалките предизвикват желание за сядане и са чудесна покана да се отпуснете и полежите. Високото качество на материалите, механизмът за разгъване и раклата за багаж под лежанката го правят подходящ за всеки дом.


2655 лв.2257 лв.
Холов ъгъл "Оксфорд"


Настане вечер, месец изгрее и телевизор пропее ! Когато създавахме това бижу - ъглов диван "ОКСФОРД" бяхме ръководени от идеята, че когато човек се излегне пред телевизора вечерно време трябва да има къде удобно да положи морна глава, а обикновено подлакътниците или са високи, или пък ръбати. За това създадохме ефирните заоблени и достатъчно удобни подлакътници на тази мебел. Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група.


2665 лв.
Холов ъгъл "Грийн"


Със своя елегантен дизайн и модерна визия, Грийн предлага много комбинации и можете да изберете коя е най-подходяща за вашия интериор. Модел, който Ви гарантира мекота и удобство. По ергономичност се доближава до модулен диван Вега, но е с модерна визия, подходяща за вписване в съвременни, изчистени интериорни решения. Тапицерия на снимката - изкуствена кожа Soft 07.


2677 лв.
Холов ъгъл "Куин"


Красив диван с меки форми и вграден повдигащ механизъм в облегалката, който осигурява допълнително удобство.


2743 лв.
Холов ъгъл "Маги"


Възможност за избор на дамаски в същата или по-висока ценова група. За размери и информация за функция сън вижте в спецификации.


2767 лв.
Холов ъгъл "Толедо"


Толедо е холен ъгъл, предназначен за хора, които обичат елегантните форми с особено внимание към комфорта. Той е за дом предназначен да бъде отворен, приветлив и да се радва на приятели.


2793 лв.
Холов ъгъл Ергодизайн Прима


С модулна мека мебел Прима ще преоткриете значението на думата „комфорт” във вашия хол. Моделът е проектиран така, че да ви гарантира максимална релаксация във всеки един момент. Модулът с две места може да бъде оборудван със стабилен разгъваем механизъм, който лесно го превръща в удобно легло за двама.


2794 лв.