Столове

Столовете са изработени от естествени материали като  масив бук, масив дъб и метал, което им дава здравина и надежност. За предимство на клиента при столовете от дърво предлагаме избор на цвят на дамаска или кожа за седалка и избор на цвят на дървото. Произведени са в гр. Троян, който е с утвърдени традиции в производството на маси и столове. 

Подредба:


Тапицириан стол "Сидни"


Тапициран стол "Сидни" се изработва с конструкция от масивна букова дървесина. Елегантно се вписва, както в трапезарията, така и в помещения с друго предназначение, като удобно кресло. За краката избирате от палитра с девет дървесни цвята, бяла и черна боя. За тапицерията подходящи са меки дамаски, различните видове кожи /PU, естествена.../ не се препоръчват.


407 лв.
Тапициран стол "Сидни класик"


Тапициран стол "Сидни класик" се изработва с конструкция от масивна букова дървесина. Елегантно се вписва, както в трапезарията, така и в помещения с друго предназначение, като удобно кресло. За краката избирате от палитра с девет дървесни цвята, бяла и черна боя. За тапицерията подходящи са меки дамаски, различните видове кожи /PU, естествена.../ не се препоръчват.


444 лв.