Трапезни маси

Разполагаме с голямо разнообразие от маси за вашата трапезария или кухня. Дървените ни маси са единствено българско производство изработени от качествени материали като бук, мдф и дъб. При тях предлагаме възмоността на избор на цвят и размер отговарящи на помещението ви. 

Подредба:


Best Seller
Разтегателна трапезна маса STORK - дъб канзас


Разтегателна трапезна маса STORK е практичен модел с модерен и интересен дизйан. Тя притежава дебел плот 40 мм с размери 120 х 75 см, който се разтяга до дължина 160 см с помоща на допълнителна плоскост.


339 лв.
Best Seller
Разтегателна трапезна маса STORK сив бетон


Разтегателна трапезна маса STORK сив бетон/бяло е практичен модел с модерен и итересен дизайн. Тя притежава дебел плот 40 мм с размери 120 см. Х 75 см, който се разтяга до дължина 160 см с помоща на допълнителна плоскост


339 лв.
Ново!
Best Seller
Разтегателна трапезна маса VECTOR - дъб артисан / графит


VECTOR цвят дъб артисан е модерна и стилна трапезна маса с нестандартна основа. Плотът е с дебелина 40 мм, ширина 80 см. и дължина 120 см. като може да се разтегне бързо и лесно до 160 см. с помощта на допълнително парче.


355 лв.
Best Seller
Разтегателна трапезна маса SIRIUS - дъб артисан / графит


Разтегателна трапезна маса SIRIUS се отличава със съвременен и свеж дизайн, който създава усещане за уют. Моделът е изработен от дървесен цвят дъб артисан и бели елементи. Плотът на масата е с дебелина 37 мм и размери 120 см. х 80 см. а след разтягане дължината му достига 160 см.


414 лв.