Холен ъгъл Манила - красотата и функционалността го правят един от най-популярните ни модели.Той се отличава със своя модерен дизайн и точни детайли.Високото качество на материалите,превъзходната структура на седалките и тяхното интересно оформяне дават несравнимо цялостно преживяване,което е радост за сетивата.При необходимост с едно движение се превръща в удобно легло,а двете ракли,които има позволяват да се съхранява много багаж.


Цена: 2182 лв.

Сподели:


 

Размери: 2750/1900мм
Спална площ: 1400/1900мм

Дивана е изработен с pocket spring – индивидуално пакетирани пружини, с които се изработват най-добрите матраци. Той е специално направен за спане. Механизма за сън е от типа “Падащ гръб”, който се отваря съвсем лесно, като се издърпва седалната част, а гърба пада и се оформя удобно легло. Облегалните възглавници са запълнени със силиконов пух. Подлакътниците са тапицирани за допълнителен комфорт при сядане. Под седалната част е обособена ракла.

Посочената цена е за дамаска или еко кожа от първа ценова група. Цената може да се променя в зависимост от групата на дамаската.
Когато разопаковате дивана, моля не използвайте остри предмети, защото има вероятност да бъде срязана дамаската или тапицерията.
Желателно е тапицираните мебели да не са в близост до отоплителни уреди или силен източник на топлина.
Поддръжка: За поддръжка на еко кожа и дамаска използвайте микрофибърна кърпа навлажнена в разтвор от хладка вода и неутрален сапун


  • Наличност: Не , Време за доставка: 25 - 35 работни дни
Свързани продукти