Името върви със стила си в тази кухня. Майсторство и прецизност в обработката на дървото, премерена разточителност на формите.Красота и функционалност изкушават да я имате.

Сподели:


Може да се възползвате от индивидуален 3D проект за вашата, който се изготвя за окол 10-30 минути в пръсъствието на клиента и според желанията му. Проектирането на кухни е напълно безплатно. Посетете шоурума ни в гр. Бургас ул. Одрин 15 и вижте как би изглеждала бъдещата ви кухня.

 

Предлагаме голяма гама от модерни и класически кухни с възможност за изработване на безплатни индивидуални 3D проекти. При поръчка наши специалисти ще вземат точни размери от вашето жилище. Механизмите и обковите на нашите кухни са на водещата фирма в обкова Blum. Клиентите ни могат да избират между гранитен плот, термоплот или плот от технически камък. Всяка кухня е с възможност за поставяне на LED осветление или светещи дъна на шкафовете. Предлагаме и възможност за избор на гръб от ПДЧ, термогръб, принт стъкло. Лицето на кухните може да бъде от масив, МДФ и други видове плоскости с лак или гланц в голямо разнообразие на цветове и декори. Фирмата ни предлага и кухненски ел. уреди на следните марки: Bosch, Gorenje, Siemens, Eurolux, Faber, Liebherr, Teka, Pyramis както и кухненски мивки и смесители на Teka, Blanco, Pyramis и Fat


  • Наличност: Не , Време за доставка: 25 - 35 работни дни
Свързани продукти