Модулна система "Римини"– изключителен комфорт  !

    Това е мебел за най-представителната част от вашия дом – гостната. Модерна, функционална и луксозна. Диван "Римини"– е част от новата ни колекция мека мебел с високо пространство под дивана и изчистен италиански стил. Когато се върнете в дома и искате да се отърсите от напрежението и умората на деня, то най-лесно е да се излегнете на  канапето "Римини"– и да оставите роботът-прахосмукачка да свърши домашните си задължения, почиствайки дори и под него!

   Дизайнерски метални крака с височина - 17 см.

  Ако обичате нестандартните, но същевременно изключително удобни мебели, този диван е точно за вас. Изчистените му, правилни форми, го правят подходящ за всеки интериор. Тапицерията отговаря на съвременния италиански стил LOOSER , тоест леко отпусната и набръчкана / по- свободно стояща /.

   Модулна система "Римини"е изработена  на здрава метална основа и умело съчетание от шперплат , ПДЧ и иглолистен дървен материал.

   Състои се от 5 различни модула , посредством които може да направите различни конфигурации и размери  - било то канапе или ъглов вариант.

           В този модел изключителният КОМФОРТ е заложен като водещ .  Седалките са изработени във вид- тип сандвич с дебелина 20 см. от  висококачествен еластичен пенополиуретан - плътност HR35 и дебелина 13см., МЕМОРИ ПЯНА с плътност 40 и дебелина  5 см. , като всичко това е облечено с висококачествена 500 грамова вата. А , за да бъде комфорта още по-добър , под тях на здравата метална основа са монтирани и зиг-заг пружини , които  балансират мекотата на пълнежа и гарантират супер удобство. Възглавниците са с пълнеж от висококачествен  силиконов пух на гранули  , като са готови във всеки един момент да осигурят необходимата поддръжка и удобство.

      Моделът е тапициран изцяло, омекотен и от външна страна, което позволява да се използва за една красива преграда, създаваща отделни кътове във Вашата гостна. 

       Модулна система "Римини"– е с достатъчно оптимизирани размери, така че да намери място във Вашия дом.

      Не на последно място може да имате предвид, че ако Вашата гостна и трапезария са обединени в едно общо пространство, то може да се възползвате и от тапицираните ни трапезни и бар столове, създадени да бъдат заедно, правейки интериора съвместим и неповторим.


  • Наличност:
Свързани продукти